Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis

Written by on 21/07/2017

Soc in lumea muzicii si in randul fanilor muzicii rock dupa ce oficialitatile au confirmat moartea lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park.

Conform informatiilor autoritatilor acesta a fost gasit spanzurat de către o menajeră, iar surse din cadrul poliției au confirmat sinuciderea. Aceleași surse au menționat faptul că Chester Bennington s-a spânzurat în noaptea de miercuri spre joi, după ce artistul s-a întors singur în L.A., după o călătorie împreună cu soția lui în Arizona.

Chester Bennington a murit la vârsta de 41 de ani, lăsând în urmă șase copii din cele două căsnicii ale sale.
Solistul a avut un trecut încărcat de dependența de alcool și droguri, dar și de numeroase abuzuri pe când era mic. Chester a admis că a încercat să se sinucidă în trecut din cauza dramelor din copilărie.

După ce moartea sa a fost confirmată de către autorități, Mike Shinoda, colegul de trupă al artistului, a transmis pe Twitter: „sunt șocat și cu inima zdrobită, dar e adevărat”. Bennington s-a sinucis de ziua de naștere a lui Chris Cornell, cel care și-a luat viața în urmă cu două luni si care a fost un prieten apropiat solistului.

Trupa Linkin Park avea în plan un turneu programat în următoarea săptămână.

Cu un stil care a fost considerat un hibrid între alt-rock, metal și rap, Linkin Park s-a impus ca una dintre cele mai influente trupe din secolul XXI. În 2012, au cântat la Romexpo, în cadrul turneului lor mondial.


Tagged as


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground