Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis

Written by on 21/07/2017

Soc in lumea muzicii si in randul fanilor muzicii rock dupa ce oficialitatile au confirmat moartea lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park.

Conform informatiilor autoritatilor acesta a fost gasit spanzurat de către o menajeră, iar surse din cadrul poliției au confirmat sinuciderea. Aceleași surse au menționat faptul că Chester Bennington s-a spânzurat în noaptea de miercuri spre joi, după ce artistul s-a întors singur în L.A., după o călătorie împreună cu soția lui în Arizona.

Chester Bennington a murit la vârsta de 41 de ani, lăsând în urmă șase copii din cele două căsnicii ale sale.
Solistul a avut un trecut încărcat de dependența de alcool și droguri, dar și de numeroase abuzuri pe când era mic. Chester a admis că a încercat să se sinucidă în trecut din cauza dramelor din copilărie.

După ce moartea sa a fost confirmată de către autorități, Mike Shinoda, colegul de trupă al artistului, a transmis pe Twitter: „sunt șocat și cu inima zdrobită, dar e adevărat”. Bennington s-a sinucis de ziua de naștere a lui Chris Cornell, cel care și-a luat viața în urmă cu două luni si care a fost un prieten apropiat solistului.

Trupa Linkin Park avea în plan un turneu programat în următoarea săptămână.

Cu un stil care a fost considerat un hibrid între alt-rock, metal și rap, Linkin Park s-a impus ca una dintre cele mai influente trupe din secolul XXI. În 2012, au cântat la Romexpo, în cadrul turneului lor mondial.


Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground