Vesti proaste pentru fanii lui Justin Bieber

Written by on 26/07/2017

Artistul canadian Justin Bieber le-a dat o veste proasta fanilor sai anuntand ca renunta la restul turneului sau mondial.

Cântăreţul Justin Bieber a anulat toate concertele pe care ar fi trebuit să le susţină în următoarele trei luni în cadrul turneului ”Purpose World”.

Potrivit People, o sursă a declarat că Bieber este în regulă, dar epuizat după atâtea concerte și călătorii peste tot, și că zilele acestea merge des la biserică, unde se roagă și petrece timp cu prietenii săi.

Justin Bieber mai avea de susţinut încă 14 concerte în Asia şi America de Nord în următoarele trei luni, după ce cântăreţul a susţinut peste 150 de show-uri de la începutul turneului, în martie 2016, pentru promovarea albumului său, ”Purpose”, lansat în 2015.

După cum era de așteptat, reacțiile fanilor la aflarea veștii că turneul lui Bieber se încheie mai devreme decât trebuia sunt variate.

În timp ce unii îl critică pentru gestul făcut, există și voci, printre care și artistul John Mayer, care spun că sănătatea rămâne pe primul loc și că îl înțeleg pe Bieber.

”Justin îşi iubeşte fanii şi detestă să îi dezamăgească. Este recunoscător şi onorat că a avut posibilitatea să aibă acea experienţă alături de echipa lui pentru 150 de show-uri de succes, în şase continente”, au arătat reprezentanţii artistului într-un mesaj publicat pe site-ul său.

”Totuşi, după o analiză atentă, a decis că nu va mai susţine celelalte concerte programate în cadrul acestui turneu. Contravaloarea biletelor va fi restituită la punctul la care au fost achiziţionate”, mai arată anunţul.


Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground