Trupa Bon Jovi a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame

Written by on 18/04/2018

Trupa Bon Jovi a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc duminică seară (15 aprilie) în Cleveland.

Jon Bon Jovi a mulțumit pentru acest ”vis devenit realitate” într-un discurs lung și extrem de emoționant, în care a povestit întreaga istorie a formației, din momentul în care s-a îndrăgostit de muzică, până în prezent. Ultimele cuvinte de mulțumire au fost rezervate pentru public și pentru colegii săi de trupă – Alec, Richie, Hugh, Tico și David.

”Scriu la acest discurs de când am folosit pentru prima oară mătura pe post de chitară și de când cântam din toți rărunchii pe scări, în casa în care am copilărit. L-am scris în multe versiuni și de foarte multe ori. Uneori scriam un discurs de mulțumire. Alteori era un discurs de revoltă (”f*ck you” speech). Scrierea acestui discurs a fost un fel de terapie pentru mine. Cu siguranță văd lucrurile diferit acum, comparativ cu felul în care le vedeam acum 10, 20, 30 de ani în urmă. În final, totul are legătură cu momentul în care ți se întâmplă.

Am avut primul contact cu muzica la vârsta de 7 ani, când mama mi-a adus prima chitară, împreună cu un tutorial al lui Kenny Rogers – ”Învață să cânți la chitară”. Părinții mei m-au dus în copilărie la lecții de chitară la un tip care stătea într-o cămăruță și fuma la pipă, deschidea o carte cu teorie muzicală și tortura copiii cu fumul de țigară și lipsa lui de interes.”

Anul acesta au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame și The Moody Blues, Dire Straits, Nina Simone și The Cars. Pe lista nominalizărilor s-au aflat și Radiohead, Kate Bush, Rage Against The Machine, Depeche Mode, Eurythmics, MC5, LL Cool J și Judas Priest.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground