Current track

Title

Artist

Current show

Background

Cheloo refuză să poarte mască de protecție

Written by on 08/07/2020

Se pare ca nu doar rabdarea oamenilor obisnuiti cu autoritatile s-a cam terminat ci si cea a vedetelor. Rapper-ul Cheloo a declarat ca refuză să poarte mască şi a transmits un mesaj pe paginasa de Facebook: „O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri cu buldozerele”.

El a scris pe pagina sa de Facebook că refuză să mai poarte mască și că totul este, de fapt, o conspirație prin care se încearcă vinderea cât mai multor măști, iar Arafat nu face decât să inducă panică în populație pentru a genera profituri celor care vând măști.

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botnița lui Lady Arafat mă insultă!
Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Cheloo a mai scris și că va refuza să mai cumpere produse de la marii retaileri și își va crește totul în grădină sau va cumpăra de la țărani.


---------- BUZZ ----------