Current track

Title

Artist

Current show

Background

X Factor revine in aceasta toamna pe micile ecrane

Written by on 08/07/2020

Antena 1 a înlăturat misterul ce învăluia revenirea X Factor pe micile ecrane in 2020. “Surprizele” pe care postul de televiziune le promisese publicului au fost deconspirate de postul de televiziune.

Delia și Ștefan Bănică rămân în juriul X Factor și în 2020. Delia este câștigătoarea a două ediții, din 2013 și 2018, în vreme ce Ștefan Bănică a adus trofeul în echipa sa o singură dată, în 2015. Delia este, totodată, și cel mai longeviv jurat, aflându-se la pupitrul mentorilor X Factor din 2012, respectiv de șapte ediții încoace.

Carla’s Dreams și Horia Brenciu părăsesc juriul X Factor iar Florin Ristei, concurentul cu care Delia câștiga pentru prima oară X Factor în 2013, va trece în postura de jurat, urmând să se dueleze pentru trofeu chiar cu cea care îl ajuta în urmă cu câțiva ani să îl câștige.

Cealaltă “surpriză” promisă de Antena 1Loredana Groza se va alătura juriului X Factor, strategia postului fiind probabil cea intuită în articolele ce-i dezvăluiau noile proiecte cu Antena. Loredana va fi cea de-a doua prezență feminină din juriu, urmând ca replicile dintre ea și Delia să facă deliciul publicului.

Odată cu anunțul privind componența juriului X Factor, Antena 1 a dat și startul audițiilor. Acestea încep astăzi, 7 iulie, urmând să se desfășoare exclusiv la București. Audițiile nu vor mai avea loc în alte orașe ale țării pentru a fi în acord cu recomandările autorităților făcute în contextul pandemiei de COVID-19.

Prezentatorii emisiunii vor fi din nou Razvan si Dani care au luat o pauza de un an.


---------- BUZZ ----------