Luis Fonsi va concerta in Romania la Festivalul El Carrusel

Written by on 15/05/2018

După Maluma, încă un nume mare este confirmat pentru 1 iulie, în cadrul festivalului “El Carrusel”: LUIS FONSI, cel care a doborât toate recordurile muzicale cu DESPACITO.

“El Carrusel” este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizate vreodată în Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internaționale vor urca pe aceeași scenă. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B și What’s UP.

Luis Fonsi, pe numele său complet Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, este un artist din Puerto Rico, în varstă de 40 de ani, şi creatorul hitului „Despacito“. Videoclipul piesei deţine recordul de cel mai vizionat clip din lume, cu cele mai multe accesări din toate timpurile, iar Fonsi şi Daddy Yankee, co-creatorii viralului, au primit patru premii Latin Grammy pentru creaţia hit-ului. În acest moment, „Despacito“ are 5,1 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Festivalul va avea loc pe parcursul a două zile, 30 iunie şi 1 iulie 2018, la Romexpo şi va începe la ora 15.00, timp în care, până la desfășurarea concertelor, publicul își va putea petrece timpul în zonele special amenajate de food court și entertainment.. Biletele sunt valabile pentru ambele zile de festival şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi de pe eventim.ro.

Preţurile sunt cuprinse între 220 şi 360 de lei, în funcţie de categorie şi de perioada de achiziţie. Un bilet la categoria VIP costă 760 de lei.

În prima zi vor concerta Maluma, Andra, Fly Project şi Mandinga, iar în cea de-a doua zi vor urca pe scenă artiştii Luis Fonsi, Juan Magan, Robin Schulz, Richy B şi What’s UP.
Continue reading

MB MUSIC RADIO

We love music

Current trackBackground