Current track

Title

Artist

Current show

Background

Shazam poate identifica muzica redata in casti pe telefoanele Android

Written by on 18/06/2019

Shazam poate fi o aplicație incredibil de utilă, capabilă să identifice melodii și să găsească versuri pentru piesle ascultate doar ascultând sunetul redat.

Dar o mare problema a fost incapacitatea software-ului de a “auzi” muzica care se reda prin căștile unui dispozitiv. În schimb, utilizatorii trebuie să redea melodia prin difuzoare interne sau să găsească o modalitate de direcționare a sunetului la telefonul sau la microfonul tabletei.

Acest lucru nu se mai aplica insa de acum. O nouă caracteristică numită Pop-up Shazam, disponibila în cea mai recentă versiune Android a aplicației funcționează cu sunetul redat prin căști, Shazam ruland funcționand în fundal.

Atunci când identificați muzică în acest fel, Pop-up Shazam apare ca o pictogramă flotantă în interfața telefonului dvs. Se afiseaza în partea de sus a ecranului dvs. curent și, odată ce identifică o melodie, poate afișa și versurile. Utilizatorii pot activa această funcție în Setările aplicației.

Am testat Pop-up Shazam pe un dispozitiv Android cu o gamă largă de aplicații, inclusiv Spotify și YouTube, și a funcționat foarte bine. Cu toate acestea, poate fi deranjant ca actualizarea nu este disponibilă în versiunea iOS a aplicației.

Citeste mai multe aici >>> www.itmaniatv.com